DOLAR 37,9978 0%
EURO 41,2191 0%
ALTIN 3.676,55-0,03
BITCOIN 33059681.52322%
Ankara
18°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

AFAD’ın Sednaya Hapishanesi’ndeki arama kurtarma çalışmaları sürüyor

AFAD’ın Sednaya Hapishanesi’ndeki arama kurtarma çalışmaları sürüyor

ABONE OL
17/12/2024 16:39
AFAD’ın Sednaya Hapishanesi’ndeki arama kurtarma çalışmaları sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD), Şam’daki Sednaya Hapishanesi’nde başlattığı arama kurtarma çalışmaları, 120 personel, 43 araç ve 4 arama köpeğiyle sürüyor.

AFAD’dan yapılan açıklamada, AFAD Başkanı Okay Memiş başkanlığında Hatay’dan hareket eden ekiplerin Şam’da bulunan Sednaya Hapishanesi’ne ulaştığı hatırlatıldı.

Şam Büyükelçiliği koordinasyonunda yerel otoritelerin talebi üzerine başlayan çalışmalarda 120 personel, 4 arama köpeği ve 43 aracın görev aldığı kaydedildi.

Açıklamada, “Uzman ekiplerimizin büyük bir titizlikle yürüttüğü çalışmalarda, duvar arkası görüntüleme cihazı, yer radarı, sismik akustik dinleme cihazı gibi tüm teknik imkan ve ekipmanlar kullanılıyor. İnsani yardımdan, arama kurtarmaya tüm ihtiyaçlarında Suriyeli kardeşlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. İnsanımız için ülkemizde, insanlık için sınırlarımızın ötesinde.” denildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.