DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 25°C
Sal 28°C

Doğu Anadolu’da gece en düşük sıcaklık Ağrı’da ölçüldü

Doğu Anadolu Bölgesi’nde gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 16 dereceyle Ağrı’da kaydedildi.

Doğu Anadolu’da gece en düşük sıcaklık Ağrı’da ölçüldü
06.01.2022
A+
A-

Doğu Anadolu Bölgesi’nde gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 16 dereceyle Ağrı’da kaydedildi.

Erzurum

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği bölgede, sabah ve gece saatlerinde sis, pus, buzlanma ile don görülecek.

Sıcaklığın mevsim normallerini üzerinde seyretmesi beklenen bölgede, rüzgar güneyden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

Bölge genelinde kar örtüsünün bulunduğu dik ve eğimli yerlerde çığ tehlikesine karşı vatandaşlar ile ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

Bölgede gece en düşük sıcaklık sıfırın altında olmak üzere Ağrı’da 16, Kars’ta 15, Ardahan’da 14, Erzurum’da 12, Erzincan’da 9, Iğdır’da 6, Tunceli’de 2 derece ölçüldü.

Gün içinde en yüksek sıcaklıkların ise Tunceli’de 7, Iğdır’da 4, Erzurum’da 3, Kars’ta 1, sıfırın altında olmak üzere Erzincan’da 1, Ağrı ve Ardahan’da 2 derece olması bekleniyor.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.